Etapa 14: Castejón de Sos – Puyarruego

Castejón de Sos - PuyarruegoAvui he retornat a la Transpirinenca, he anat a Campo per carretera i d’allí a Senz per pistes. Tot han estat pujades i baixades, bastant dures pel pendent i pel mal estat de les pistes forestals. Fa un temps inestable i he trobat neu pel camí, la que a Catalunya he pogut evitar anant per rutes alternatives en carretera.

La primera part del dia ha consistit en pujar per pistes i camins que eviten els barrancs de la zona, com el de La Garona, i he passat pel refugi de muntanya L’Ostacho, una alternativa interessant per dormir si ens cau la nit en aquestes altures.

La segona meitat del dia ha consistit en envoltar la Peña Montañesa pel nord i acabar baixant per la collada de Laspuña cap al riu Cinca, fins al peu de carretera on hi ha Escalona, i tornar a pujar uns dos quilòmetres fins a Puyarruego.

Realment em dirigia a Nerín però allí no hi ha cap càmping i el temps empitjorava de pressa.  Sobre les cinc de la tarda he acabat el trajecte al càmping “Valle Añisclo”, uns quilòmetres abans del Cañón de Añisclo, que veuré durant la propera jornada de muntanya.

Al track li falten els dos darrers km., però és fàcil trobar el camí perquè només cal seguir la carretera cap a Nerín per Escalona i de seguida es veuen indicadors.

Etapa 14 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973411

Track GPS Etapa 14 per descarregarhttp://goo.gl/NDzwSv

Distàncies: Càmping Alto Ésera – Càmping Valle Añisclo 52 km

Poblacions:

Descarregueu el track 14 amb BIDI QR

Descarregueu el track 14 amb BIDI QR

Castejón de Sos
El Run
Seira
Campo
Senz
Viu
El casal
Laspuña
Escalona
Puyarruego

Preu de l’allotjament: 8,60 euros.

Referències: Camping Valle Añisclo. 22363 Puyarruego (Huesca). Tel. +34.974.50.50.96 lloc web

Stage 14 in English · Etapa 14 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *