Etapa 18: Castiello de Jaca – Hecho

Castiello de Jaca – HechoAquesta etapa ja portava a Aragüés per carretera de muntanya, de manera que no s’altera la ruta de la Transpirinenca clàssica, però he fet una variació menor a partir d’Aragüés, ja que segueixo els consells que m’han donat algunes persones que coneixen la zona per la que hauria de passar i m’han informat que l’estat dels camins és nefast. Així doncs, he alterat el recorregut previst i he anat per carretera de Castiello a Hecho, on hi ha un càmping, en lloc d’arribar a Navarra passant per Urdués avui tal i com tenia pensat.

L’etapa per carretera de muntanya té un paisatge atractiu però no és tan divertida com per pistes forestals, però per la muntanya no hi ha gaires pistes en l’estapa d’avui i en canvi hi ha molts senders no ciclables, per l’estat del ferm o per la vegetació que s’hi acumula. En qualsevol cas, estan arreglant la carretera local que connecta Aragüés i la carretera provincial A-176, la que porta a Hecho, i és una experiència idèntica a circular per pistes forestals sense asfaltar.

Arribo a Hecho molt aviat, sobre les dues del migdia, però en lloc de seguir fins a Roncal em quedaré al càmping municipal “Valle de Hecho”. La Transpirinenca segueix just pel costat del càmping, de manera que demà no hauré de fer quilòmetres extra per tornar al camí marcat.

Etapa 18 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973438

Track GPS Etapa 18 per descarregar: http://goo.gl/p3FV17

Distàncies: Càmping Solopuent – Càmping Valle de Hecho 43 km

Poblacions:

Descarregueu el track 18 amb BIDI QR

Descarregueu el track 18 amb BIDI QR

Castiello de Jaca
Aratorés
Borau
Aisa
Jasa
Aragüés del Puerto
Hecho/Echo

Preu de l’allotjament: 12,5 euros.

Referències: Camping Valle de Hecho. Ctra Puente la Reina s/n – Hecho/Echo. Tel. +34.974375364 www.campinghecho.com

Stage 18 in English · Etapa 18 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *