Etapa 10: Fòrnols – La Seu d’Urgell

Fòrnols – La seu d'Urgell Ahir dia 9 d’octubre vaig estar fent un rastreig exhaustiu dels allotjaments que queden oberts al Pirineu durant tota la tardor. Alguns dels que havien d’obrir aquesta temporada no se sap si finalment tindran obert, perquè la temporada boletaire s’ha retardat i no es poden tenir els establiments buits. D’altra banda, els establiments oberts són bastant cars pel pressupost que havia dissenyat, i no es pot garantir que hi hagi allotjaments disponibles en les etapes que m’he marcat, fins i tot fent petites variacions.

Decideixo finalitzar ara les meves vacances i tornar a venir la primavera de 2013, amb una bona experiència acumulada i millors expectatives quant a allotjaments, perquè el temps ha estat boníssim durant els primers deu dies d’octubre.

Vaig des del Molí de Fòrnols a La Seu d’Urgell i per carretera, fent un camí diferent del que podria seguir anant pel Pla de Sant Tirs segons la ruta marcada, però hi ha males previsions meteorològiques i em cal assegurar-me que al migdia estaré a La Seu, poder agafar transport públic i tornar a casa.

Etapa 10 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973283

Track GPS Etapa 10 per descarregar: http://goo.gl/ZTiAHv

Distàncies: Càmping Molí de Fòrnols – La Seu d’Urgell 36 km

Poblacions:

Descarregueu el track 10 amb BIDI QR

Descarregueu el track 10 amb BIDI QR

Cornellana
La Vansa i Fòrnols
Fòrnols
Adraén
El Ges
Cerc
La Seu d’Urgell

Stage 10 in English · Etapa 10 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *