Etapa 26: Gernika – Portugalete – Castro Urdiales

Gernika – Portugalete - Castro UrdialesVaig des de Gernika fins a Castro Urdiales, o sigui des del darrer terç d’Euskadi fins al primer municipi de Cantàbria.

Els primers quilòmetres al sortir de Gernika els faig per carretera, però després entro a les pistes forestals que s’utilitzen al Camino de Santiago. Estan en força mal estat, per descuit i per culpa de la pluja persistent, de manera que fins a Bilbao es fa molt pesat pedalar.

Travesso Bilbao i surto per la carretera cap a Getxo, seguint la ria uns 15 quilòmetres. A Getxo travesso la ria i vaig a Portugalete fent servir l’emblemàtic Pont penjant Bizkaia, el primer transbordador mecànic que es va construir al món.

Des de Portugalete fins a Castro Urdiales hi ha un magnífic i llarguíssim carril bici que finalitza en una via verda, de manera que durant uns 20 km no cal preocupar-se del trànsit o de l’estat del sòl, perquè és un paviment específic per a bicicletes. A Castro em quedaré a l’alberg de pelegrins perquè, malgrat és una mica tard, no hi ha totes les places ocupades i sembla que hi ha bon ambient.

Etapa 26 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973513

Track GPS Etapa 26 per descarregar: http://goo.gl/U2v9nH

Distàncies:  Alberg de joves de Gernika – Alberg de pelegrins de Castro 75 km

Poblacions:

Descarregueu el track 26 amb BIDI QR

Descarregueu el track 26 amb BIDI QR

Gernika-Lumo
Muxika
Ugarte
Andra Mari
Goikoetxea
Larrabetzu
Lezama
Zamudio
Bilbao
Getxo
Portugalete
Muskiz
Castrro Urdiales

Preu de l’allotjament: 5 euros.

Stage 26 in English · Etapa 26 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *