Etapa 31: San Esteban de Leces – Deva

San Esteban de Leces - DevaL’etapa d’avui té la mateixa extensió que la d’ahir, però hi ha més camins de muntanya i pistes i és més agradable de circular. Excepte un coll de carretera amb pendent fort, la resta del viatge transcorre amb pujadetes i baixadetes suaus i bàsicament per interior, ja que només veurem la platja a Duesos, en un moment que ens apartem de la carretera N-632.

De les poblacions que anem trobant avui, val la pena estar-se una estona a Villaviciosa, capital mundial de la poma i entorn natural privilegiat. La nostra ruta dóna el tomb a la ria per la part interior i permet veure algun indret d’interès paisatgístic. Després se segueixen carreteres provincials i generals fins que s’arriba al costat de Deva, una població a cinc quilòmetres de Xixón.

A Deva hi ha un càmping municipal molt ben equipat, en el que cedeixen bungalows a les persones que tenen credencials de pelegrins, de manera que es pot estar al càmping com si fos un alberg. La nit d’avui, dissabte 29/6/2013, aquí es fa l’Orgullín del Norte, una celebració que coincideix amb les altres manifestacions de l’orgull LGBT. Hi ha una festa amb dj que dura fins la matinada.

Etapa 31 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973589

Track GPS Etapa 31 per descarregar: http://goo.gl/B1YvBY

Distàncies: Alberg de San Esteban de Leces – Càmping de Deva 59 km

Poblacions:

Descarregueu el track 31 amb BIDI QR

Descarregueu el track 31 amb BIDI QR

San Esteban de Leces
Barredo
Berbes
Caravia
Carrales
Duesos
Colunga
Los Tarreros
Conyeu
Pernús
La Vega
La Llera
Priesca
La Vega
Muslera
Villaviciosa
Deva (càmping municipal)

Preu de l’allotjament: 5 euros.

Stage 31 in English · Etapa 31 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *