Etapa 30: Colombres – San Esteban de Leces

Colombres – San Esteban de LecesDesprés d’habitar un dia sencer a Colombres la meitat de l’etapa d’avui serà per carreteres generals i l’altra meitat per carreteres secundàries properes a la costa, sense dificultats remarcables i amb pendents suaus. Es pot destacar el Mirador de San Antolín, més o menys a mitja etapa, des del qual es veuen algunes de les platges més conegudes d’Astúries, com Ballota i Andrín.

En principi Ribadesella era el meu destí del dia, però he decidit passejar-m’hi una estona però anar a dormir a San Esteban de Leces, on hi ha un alberg de pelegrins del propi Principat d’Astúries i així veuré en quines condicions estan els albergs públics.

Ribadesella és una població turística i de dimensions mitjanes, un lloc ideal per menjar i estar-s’hi, però no és pas un lloc tranquil, i els meus problemes de tendinitis m’obliguen a fer repòs. A San Esteban de Leces s’hi arriba després d’una pujada de cinc quilòmetres des de Ribadesella, però l’endemà es comença amb uns quants quilòmetres de baixada per carretera.

A l’alberg de San Esteban no hi ha gaires serveis i el nucli urbà no té ni un bar, però per allí passen venedors ambulants de menjar de tota mena i un bar-restaurant d’un altre poble porta per encàrrec menjar recent fet, molt bo i a bon preu, per qui no vulgui preparar-se el sopar.

Etapa 30 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973552

Track GPS Etapa 30 per descarregar: http://goo.gl/NFoypK

Distàncies: Pensión Oyambre – Alberg de San Esteban de Leces 59 km

Poblacions:

Descarregueu el track 30 amb BIDI QR

Descarregueu el track 30 amb BIDI QR

El Peral
La Franca
Buelna
Pendueles
Vidiago
Andrín
Llanes
Poo
Celorrio
Barro
Niembru
Naves
Villahormes
Nueva
Piñeres
Silviella
Belmonte
Cuerres
Toriello
Ribadesella
San Esteban de Leces

Preu de l’allotjament: 6 euros.

Stage 30 in English · Etapa 30 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *