Etapa 4: Sant Llorenç de la Muga – Montagut i Oix

Sant Llorenç de la Muga – Montagut i OixD’aquesta etapa, bastant curta, no en tinc cap fofografia rellevant. He tingut la càmera del mòbil inutilitzada gairebé tot el dia fins que he arribat al càmping de Montagut.

És una etapa molt dura, o com a mínim en aquesta etapa ja es veu que el Pirineu no es pot fer com qui passeja per la platja. És el dia que es puja i baixa de la serra de Bassegoda, travessant l’espai d’interès natural de la Muga-Albanyà i el de l’Alta Garrotxa fins a Montagut, que ja queda baix al pla. Hi ha 10 km de pujada constant i amb molts pendents no ciclables.

Cal tenir en compte que des del càmping “Bassegoda Park”, en l’inici de l’ascens, fins al Puig de Bassegoda, a dalt de tot, no hi trobarem aigua. Baixant del Puig de Bassegoda, en una pista en molt mal estat al principi, trobarem una font a uns 5 km des que iniciem el descens. La baixada és tan espectacular i perillosa com dura es fa la pujada, i fins al “Càmping Montagut” gairebé no cal tocar els pedals.

Etapa 4 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4972180

Track GPS Etapa 4 per descarregar: http://goo.gl/B8CjPI

Distàncies: La Fradera de Sant Llorenç de la Muga – Càmping Montagut: 33 km

Poblacions:

Descarregueu el track 4 amb BIDI QR

Descarregueu el track 4 amb BIDI QR

Sant Llorenç de la Muga
Riberada d’amunt
Albanyà
Puig de Bassegoda
Sardenes
Montagut i Oix

Preu de l’allotjament: 10 euros.

Referències: Càmping Monagut. Ctra. de Sadernes, km. 2 · 17855 Montagut i Oix. Tel. +34.972287202 www.campingmontagut.com

Stage 4 in English · Etapa 4 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *