Etapa 5: Montagut i Oix – Camprodon

Montagut i Oix – CamprodonAquesta és una etapa bastant més descansada que l’anterior, i passem per una serralada que hi ha al nord d’Olot per travessar pel sud l’espai d’interès natural de l’Alta Garrotxa i entrar a la comarca del Ripollès. El bosc de la Garrotxa, molt fosc i humit, és el primer espai de vegetació frondosa que trobarem al viatge, i no tornarem a veure més boscos semblants fins a Navarra, quan travessem la selva d’Irati.

És una etapa tranquil·la i sense sorpreses, però cal anar en compte i recollir aigua pel camí, ja que difícilment trobarem fonts si no les coneixem d’entrada, malgrat que pel mig del nostre camí, a la Vall d’en Bac, n’hi ha una a peu de carretera que és difícil no veure-la.

Són pocs quilòmetres de recorregut,  perquè quan hi vaig anar vaig voler visitar Camprodon amb tranquil·litat, de manera que em vaig quedar en un càmping que hi ha uns quilòmetres abans, anomenat “Vall de Camprodon” i, un cop establert allí, me’n vaig anar a Camprodon a fer turisme i sopar. El càmping està mig tancat, però permeten l’acampada en parcel·les durant el mes d’octubre.

Etapa 5 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4972225

Track GPS Etapa 5 per descarregar: http://goo.gl/5HCjMT

Distàncies: Càmping Montagut – Càmping Vall de Camprodon 36 km

Poblacions:

Descarregueu el track 5 amb BIDI QR

Descarregueu el track 5 amb BIDI QR

Montagut
Sant Pau de Segúries
La colònia Estevenell
Camprodon

Preu de l’allotjament: 17 euros.

Referències: Càmping Vall de Camprodon. Carretera C 38, Les Planes de Xenturri. 17867 Camprodon. Tel. +34.972740507 www.valldecamprodon.net

Stage 5 in English · Etapa 5 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *