Etapa 42: Arteixo – Malpica – Ponteceso

Arteixo – Malpica – PontecesoL’etapa d’avui és molt intensa quant a camins que passen a prop de l’aigua, ja que la majoria de carreteres i pistes són completament de costa o travessen petits bosquets litorals entre platja i platja. També serà curteta i amb pujades i baixades constants, de manera que s’acaba bastant cansat al final del dia.

Pel passeig marítim i per carreteres vaig fins a Caión, un poblet pintoresc, i d’allí a un entorn marí  protegit anomenat Las Marismas de Baldaio, on hi ha el següent càmping al que em podia haver quedat ahir. Vaig per camins de muntanya, carreteretes i camins de platja entre dunes i m’aturo a dinar a la platja d’Arnados, al restaurant local O Cordobés, bo, barat i molt recomanable.

D’Arnados segueixo de platja en platja per alguns camins en molt mal estat, carreteres litorals i pistes forestals que travessen bosquets fins que arribo a Malpica de Bergantiños, amb el cos bastant esgarrapat d’esbarzers.

El track ens porta fins a Ponteceso però jo m’he quedat al càmping “Sisargas”, de Filgueira, a uns 4 km de Malpica de Bergantiños i a uns 12 km de Ponteceso per carretera. La raó és que no n’estava segur de si hi havia càmping a Ponteceso o de si estava habilitada una zona d’acampada municipal.

Etapa 42 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973660

Track GPS Etapa 42 per descarregar: http://goo.gl/4Z8AKC

Distàncies: Càmping Balcobo – Càmping Sisargas 54 km

Poblacions:

Descarregueu el track 42 amb BIDI QR

Descarregueu el track 42 amb BIDI QR

Gondreo
Caión
Leira
Castrillón
O Outeiro
Razo da Costa
Santa Mariña
O Ceán
Malpica de Bergantiños
A Fonte dos Bois
Filgueira

Preu de l’allotjament: 11 euros.

Referències: Càmping Sisargas. c/ Filgueira, 12. 15113 Malpica de Bergantiños (A Coruña). Tel. +34.981721702. campingsisargas.es

Stage 42 in English · Etapa 42 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *