Etapa 43: Ponteceso – Muxía

Ponteceso – MuxíaVaig fins a Ponteceso des de Filgueira i segueixo cap a Muxía pel camí de la costa previst. És una etapa que es fa llarga i és complicada en uns quants punts ja que es passa per alguns senders no ciclables, pistes forestals litorals i carreteres de costa.

Hi ha una pujadeta dura abans de Laxe i unes altres abans del Cabo Villán, però la màxima dificultat la representen les pujades i baixades constants que ens poden esgotar. Per contra, és una etapa molt poc urbana, on el que podem destacar són paisatges espectaculars de la Costa da Morte i l’oportunitat de veure el punt final del Camí de Sant Jaume: Muxía.

A Muxía val la pena visitar la Punta da Barca, amb el santuari i les seves pedres ancestrals, el port i el Monte Corpiño.

Doneu un cop d’ull a l’apartat Camino de Santiago > Finisterre i Muxia per tenir més informació sobre temes relacionats amb el Camino. Si hem anat recollint segells per a la nostra credencial els darrers dies, ni que siguin de càmpings i cafeteries, ens deixaran dormir a l’alberg públic de Muxía, molt equipat i amb molt bon ambient. Amb la credencial segellada també ens donaran un certificat d’haver arribat al final del Camino.

Etapa 43 a Wikiloc: http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=4973679

Track GPS Etapa 43 per descarregar: http://goo.gl/A7dLs3

Distàncies: Ponteceso – Muxía 80 km

Poblacions:

Descarregueu el track 43 amb BIDI QR

Descarregueu el track 43 amb BIDI QR

Ponteceso
Neaño
A Carballa
A Telleira
As Grelas
Os Castros
Taboido
San Pedro
A Cruz de Cabalo
Frexufre
O Cabo de Area
Os Peñascales
Laxe
Mordomo
Camelle
Arou
Camariñas
As Carballas
O Cruceiro
Tasaraño
Dor
O Allo
A Ponte do Porto
Porto de Cereixo
Leis de Nemancos
Merexo
Os Muiños
Chorente
A Baiuca
Muxía

Preu de l’allotjament: 6 euros.

Stage 43 in English · Etapa 43 en castellano

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *